Justin Bieber teki kardinaalivirheen – häpäisi jääkiekkojoukkueen

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Teinitähtenä laulajan uransa aloittanut Justin Bieber on kasvanut vuosien mittaan nuoreksi aikuiseksi. 19-vuotias tähti on lähiaikoina komeillut otsikoissa milloin naisseikkailuidensa ja milloin autolla hurjastelun johdosta. Taannoin laulaja vietti aikaa jääkiekkoilijoiden parissa.

Bieber vieraili tämän vuoden Stanley Cup -mestari Chicago Blackhawks -joukkueen pukukopissa United Center -areenalla Chicagossa. Vierailu ei kuitenkaan sujunut ongelmitta, ESPN uutisoi. Urheilukanavan tietojen mukaan poptähti onnistui kuumentamaan paikalla olijoiden tunteita seisomalla pukukopin lattialla olleen joukkueen logon päällä.

Kuva: Twitter
Kuva: Twitter

Menestyslaulaja oli tilanteen sattuessa ottamassa kuvia joukkueen Stanley Cup -pokaalista. NHL-sarjassa noudatetaan kirjoittamatonta sääntöä, jonka mukaan joukkueen logon päälle astuminen lähentelee pyhäinhäväistystä. ESPN kertoo, että Bieberille huomautettiin logon päällä seisomisesta, ja tämä oli välittömästi pahoitellut huomaamattomuuttaan ja siirtynyt pois logon päältä.

Muun muassa Chicago Blackhawksien Andrew Shaw ja Brandon Bollig twiittasivat kuvan valitettavasta tilanteesta. Joukkueen edustaja on kommentoinut tapausta sanomalla, että virheestään huolimatta Bieber oli erittäin aito vierailun aikana. Muusikkoa kiitellään erityisesti paikalla olleiden fanien kanssa poseeraamisesta.