Miley ja Liam lemmenleikeissä? Vuorokausi hotellihuoneessa

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Laulajatar Miley Cyrusista on viime aikoina liikkunut sitkeitä huhuja, joiden mukaan hän olisi eronnut kihlatustaan Liam Hemsworthistä. Vahvistusta erolle ei kuitenkaan ole saatu, ja nyt Miley ja Liam on nähty romanttisella lomalla Kanadassa.

RadarOnline.comin mukaan Liam Hemsworth ja Miley Cyrus kirjautuivat viime sunnuntaina samaan hotelliin, eivätkä he poistuneet huoneesta seuraavaan 24 tuntiin. Lisäksi heidät nähtiin seuraavana päivänä läheisillä vuorilla vaeltamassa.

Laulajatar Miley Cyrus on ollut runsaasti otsikoissa uuden We Can’t Stop -singlensä julkaisun tiimoilta. Lisäksi tähti kuvattiin äskettäin 19-vuotiaan teinisensaatio Justin Bieberin seurassa, ja kaksikon kerrottiin flirttailleen toistensa kanssa. Miley on kuitenkin nähty liikenteessä viime kesänä Liamilta saadun kihlasormuksensa kanssa.

Tennesseessä varttunut Miley Cyrus tunnetaan parhaiten Disney-kanavan hittisarjasta Hannah Montana, johon hänet valittiin pääosan esittäjäksi 11-vuotiaana. Sarjassa hän näytteli teini-ikäistä tyttöä, joka eli kaksoiselämää ja salaili poptähden uraansa. Näyttelijä-poppari on ristimänimeltään Destiny Hope Cyrus, mutta hän vaihtoi nimensä vuosia sitten Mileyksi.