Rakastettu näyttelijä on poissa – menehtyi sairaalassa

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Kuluneen vuoden aikana Hollywoodista on tullut joitakin todella musertavia suru-uutisia. Esimerkiksi Glee-tähti Cory Monteithin taannoinen kuolema järkytti ihmisiä ympäri maailmaa. Nyt suru-uutisia on jälleen yksi lisää, sillä Kova laki -tähti Dennis Farina on menehtynyt.

Konkarinäyttelijä menehtyi 69-vuotiaana keuhkoveritulppaan Scottsdalessa Arizonassa, TMZ-sivusto uutisoi. Amerikkalaisnäyttelijä tullaan muistamaan Kova laki -sarjan Joe Fontanan roolin lisäksi muun muassa Melkein sukua, Miami Vice ja Murharyhmä -sarjoista. Farina tähditti myös monia suosikkielokuvia, kuten Pelastakaa sotamies Ryan, Keskiyön pako ja Jokikyttä.

Vuonna 1944 Chicagossa syntynyttä näyttelijää jäävät kaipaamaan hänen lukuisten faniensa lisäksi hänen kolme lastaan, kuusi lastenlasta ja kumppani Marianne Cahill, jonka kanssa tämä oli yhdessä 35 vuotta. Farinan lasten äiti on Patricia Farina, jonka kanssa näyttelijä oli naimisissa vuodesta 1970 vuoteen 1980. Ennen näyttelijänuralleen lähtemistä mies työskenteli poliisina Chicagossa.

Uusimmat