Katy Perry sopi oikeusjutun – hiustuoteyhtiö maksaa korvauksia

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Kuten Hollywoodin julkkismaailmaan kuuluu, on ainakin alle kolmekymppisten tähtien suhdekiemurat monille hepreaa. Julkkisdeittailun uusissa käänteissä ei yksinkertaisesti pysy perässä. Laulaja Katy Perry ei tee poikkeusta sääntöön, sillä naisen kerrotaan jälleen tapailevan John Mayeria.

Neitokainen on varmasti tyytyväinen Mayerin lisäksi loppuun käydyn oikeusjuttunsa ansioista. GHD-niminen hiustenhoitotuotteita valmistava yhtiö haastoi laulajattaren taannoin oikeuteen väittäen, että tämä oli sopinut jatkavansa yhtiön keulakuvana vielä kahden vuoden verran. Perryn mukaan hänelle tarjottiin kaksi miljoonaa dollaria sopimuksen jatkamisesta, TMZ-sivusto uutisoi.

Epäselvä sopimustilanne vietiin oikeuteen asti, ja nyt asiasta ollaan saatu ratkaisu. Osapuolet ovat päätyneet sopuratkaisuun, jossa Katy ei TMZ:n mukaan joudu maksamaan yhtiölle penniäkään. GHD sen sijaan joutuu raporttien mukaan maksamaan laulajattarelle ”huomattavan summan rahaa”.

Vasta talvella huhuttiin John Mayerin suunnittelevan Katy Perryn kosimista, mutta sitten suhde kaatui mustasukkaisuusongelmiin. Poplaulaja John Mayer tunnetaan eräänlaisena naistenmiehenä, sillä hänen tiedetään deittailleen monia viihdemaailman kaunottaria. 28-vuotias Katy Perry on jo toipunut erostaan Russell Brandin kanssa, ja hänenkin sanotaan haluavan jo sitoutua vakavasti.