Khloe Kardashianin liitto ongelmissa – aviomies petti?

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Yhdysvaltalainen realitykaunotar Khloe Kardashian on kamppaillut aiemmin paino-ongelmien kanssa. Hän esiintyi taannoin HPNOTIQ-vodkamerkin lanseerausbileissä Beverly Hillsissä, jossa esitteli kurvinsa raidallisessa mekossa. Nyt 28-vuotiaan kaunottaren avioliiton pelätään ajautuneen karille.

Star-lehti uutisoi äskettäin, että neitokaisen aviomies Lamar Odom olisi pettänyt vaimoaan yli vuoden kestäneen salasuhteen merkeissä. Suhteen toisen osapuolen kerrotaan olevan 29-vuotias, stripparina työskentelevä Jennifer Richardson.

Lehden tietojen mukaan kaksikko on tapaillut aina silloin tällöin tammikuusta 2012 lähtien. Khloen kerrotaan olevan tietoinen tilanteesta, sillä tämän uskotaan heittäneen miehensä pihalle pariskunnan yhteisestä talosta kesäkuun alussa. Kardashianin edustaja on kieltänyt koripalloilijan avioliiton ulkopuolisen suhteen.

– Aina kun hänen piti lähteä Khloen luokse, hän sanoi ”Minun pitää nyt mennä olemaan Kardashian”, lähde kertoo Lamarin onnettomaksi väitetystä avioliitosta Star-lehdelle.

Taannoin koomikko Russell Brand kertoi Chelsea Lately -keskusteluohjelmassa haluavansa harrastaa Kardashianien sisarusten kanssa ryhmäseksiä. Mies paljasti haaveensa suoraan naisille päin naamaa, jolloin Khloe innostui mainostamaan Brandille siskonsa Kimin raskausajan vaginaa. Russell hekumoi lähetyksessä loputtomasta vaahtoavan maidon ja orgasmien virrasta.