Ökyilyn huippu: Kimin kotiin kullattuja vessanpönttöjä

Lifestyle · Terhi Piiroinen

Tämän kesän kuumin puheenaihe lienee Kim Kardashianin ja Kanye Westin tyttären syntymä, joka on saavuttanut lähes yhtä suuren mediasensaation kuin tuoreen brittikuninkaan syntyminen. Kim ja Kanye pitävätkin itseään Hollywoodin kuninkaallisina, sillä pariskunta ei tee jatkossa tarpeitaan muuten kuin kullatun wc-istuimen renkaan päällä.

Kuva: Splash
Kuva: Splash

The Sun kertoo, että pariskunnan ökyily ei tunne rajoja pesänrakennuspuuhissaan. Kardashian ja West nimittäin tuhlaavat yhteen sänkyyn 133.200 euroa, joita on tilattu uuteen kotiin yhteensä kuusi kappaletta. Keittiöön on uponnut 585.000 euroa, ja asunnon silmäteränä on Swarovski-kristalleilla koristeltu jääkaappipakastin. Kaiken huippu lienee se, että pelkästään heidän kullatuilla renkailla varustetut wc-istuimet ovat nielaisseet budjetista yli puoli miljoonaa euroa.

Arvioiden mukaan asunnon sisustaminen ja kunnostaminen tulee maksamaan vähintäänkin yhtä paljon kuin itse rakennus. Kim, Kanye ja North asuvat parhaillaan Kardashianien äidin Kris Jennerin luona. Pariskunnan kuitenkin kerrotaan remontoivan kuumeisesti heidän 8,3 miljoonan euron arvoista Bel Airin luksuskotiaan, jotta he pääsisivät pian muuttamaan omaan rauhaan.