Ystävä paljasti: Lady Gaga käytti pusseittain kokaiinia

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Maailman suosituimpiin artisteihin lukeutuva Lady Gaga huristeli taannoisen lonkkaleikkauksen jälkeen kahdella ökyluokan pyörätuolilla, joista toinen oli tehty 24 karaatin kullasta ja toinen edusti luksusmerkki Louis Vuittonia

Nyt suosikkilaulajattaren entinen paras ystävä Brendan Jay Sullivan on julkaisemassa paljastuskirjan vuosistaan neitokaisen kanssa. Rivington Was Ours: Lady Gaga, The Lower East Side and the Prime of Our Lives -kirja tulee sisältämään paljon yksityiskohtia laulajattaren elämästä. Neitokaisen kokaiininkäyttö on erittäin näkyvä teema tulevassa kirjassa.

Radar Online -sivusto kertoo, että kirjassa Sullivan kertoo yksityiskohtaisesti siitä, kuinka Lady Gaga tilasi itselleen kyseistä laitonta huumetta pusseja pussien perään. Laulajattaren kerrotaan selittäneen miehelle, kuinka hän käyttää kokaiinia vain ollessaan yksin. Tämä ei Sullivanin mukaan kuitenkaan aina pitänyt paikkaansa, vaan hän näki kaunottaren tilaavan huumetta diileriltään ollessaan juhlimassa ystäviensä kanssa.

– Käytin sitä ennen pusseittain. Pääosin vain silloin kun valmistauduin ulos lähtemiseen, silloin kun laitoin meikkejäni, Lady Gagan väitetään kertoneen Brendan Jay Sullivanille.

27-vuotias Lady Gaga on aiemmin kertonut itse huumeidenkäytöstään. Neitokainen selitti Vanity Fair -lehden haastattelussa vuonna 2010, että hän käytti kokaiinia jatkuvasti ennen nousuaan kuuluisuuteen. Naisen mukaan kyseessä oli yksi hänen elämänsä alhaisimmista hetkistä.