Paris Hilton hehkuttaa vuolaasti suomalaisrakastaan

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Seurapiirikaunotar Paris Hilton on viime aikoina nähty usein kuhertelemassa suomalaistaustaisen poikaystävä River Viiperin kanssa. Pariskunnan hääkellojen on otaksuttu soivan jo tänä vuonna, ja äskettäin pari bongattiin lemmenlomalta.

Nyt Paris on kehunut poikaystäväänsä HELLO!-lehdelle. Pariskunta on seurustellut jo yli vuoden, ja nyt seurapiirineitokainen kertoo, että River ei ole epävarma hänen menestyksestään. Parisin mukaan mallikomistus kertoo jatkuvasti, kuinka ylpeä hän on liiketoimissa menestyneestä tyttöystävästään.

– Joidenkin miesten on vaikea kestää sitä, he ovat mustasukkaisia tai epävarmoja. Mutta hän on vain että, ”Voi luoja, olet uskomattomin nainen, jonka olen ikinä tavannut”, Paris Hilton kehuu River Viiperiä HELLO!-lehdelle.

Vaikka pariskunnan välillä onkin kymmenen vuoden ikäero, 32-vuotias perijätär kertoo mallikomistuksen olevan erittäin kypsä ikäisekseen. Kaunottaren mukaan River on erittäin luotettava. Neitokainen uskoo, että Riverin kypsyys ja erilaisuus muihin ikäisiinsä verrattuna johtuu siitä, että hän on eurooppalainen.

Paris Hilton kertoi hiljattain jättävänsä julkisuuden taakseen, mutta myönsi kuitenkin myöhemmin tekevänsä uutta levyä syksyksi. Tämän lisäksi nainen suunnittelee muun muassa oman hotelliketjunsa perustamista miljardin dollarin arvoisella omaisuudellaan isoisänsä jalanjäljissä.