Vaimon hermoromahdus tallentui videolle – mies hakee nyt avioeroa

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Pienet lapset yrittävät joskus saada tahtonsa läpi huutamalla ja itkemällä niin kauan, kunnes vanhemmilla vain yksinkertaisesti loppuu kärsivällisyys. Samaa taktiikkaa on nyt yrittänyt 30-vuotias aikuinen nainen, joka olisi halunnut viettää päivää miehensä kanssa.

Tämä ei kuitenkaan ollut mahdollista, sillä aviomiehen piti viedä autonsa korjaamolle. Amerikkalaisvaimo sekosi totaalisesti, koska hän olisi halunnut viettää yhteisen päivän järvellä. Aviomies tallensi vaimonsa raivokohtauksen videolle, joka leviää tällä hetkellä internetissä kulovalkean tavoin.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

YouTube ehti kuitenkin jo poistaa videon, jolla nähdään, kuinka vaimo itkee ja huutaa lohduttomasti. Aviomies yrittää selittää naiselle, että tämä käyttäytyy järjettömästi. Järkipuhe ei kuitenkaan toimi suuttuneeseen vaimoon, vaan tämä syyttää miestään yhteisen päivän peruuntumisesta.

Gawker-sivusto etsi käsiinsä videon miehen, joka paljastui Jim-nimiseksi amerikkalaiseksi. Jimin mukaan hän muutti pois pariskunnan yhteisestä talosta vaimonsa huutokohtausta seuranneena päivänä. Avioeroa läpikäyvä mies on sittemmin hankkinut lähestymiskiellon vaimoaan vastaan.

– Minunkin pitää saada tänään p**kaa hoidettua ja sinä käyttäydyt kuin 11-vuotias joka ei saanut leluaan Wal-Martista, aviomies selittää tuohtuneelle vaimolleen.