Poliisi ei ollut uskoa silmiään – ilman rattia autoillut mies kiinni

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Poliisi pidättää liikenteessä jatkuvasti ihmisiä erilaisten rikkeiden johdosta. Nyt eräs australialaismies on aiheuttanut poliisille todellista päänvaivaa. Pidätetyksi tulleelle 38-vuotiaalle miehelle kirjattiin nimittäin huima lista erinäisiä rikkeitä.

38-vuotias mies ajoi muun muassa autoaan ilman rattia, Daily Mail uutisoi. Adelaidessa poliisin pysäyttämä australialaismies oli kiinnittänyt ratin tilalle lukkopihdit, joiden avulla hän ohjasi autoaan parhaansa mukaan. Vaarallinen pihtiviritelmä ei kuitenkaan ollut ainoa syy, miksi poliisit veivät miehen mukaansa.

Hurjastelijan autossa oli myös kaksi puhjennutta rengasta, joten miehen ajaminen oli ehkä ihan ymmärrettävistä syistä melko epävakaata. Miehellä ei myöskään ollut voimassa olevaa ajokorttia tai vakuutusta. Ajoneuvoa ei oltu rekisteröity. Myöhemmin kävi ilmi, että teiden sankari oli ollut seikkailunsa aikana huumeiden vaikutuksen alaisena.

– Vaikka tämä onkin äärimmäinen esimerkki, poliisi haluaa muistuttaa kaikkia kuljettajia siitä, että heillä on velvollisuus ajaa huolellisesti kaikkina aikoina, Etelä-Australian poliisi kertoo julkaisemassaan tiedotteessa.

PS: Lue lisää autoista Jokamies.fi -verkkolehdestä.