Kardashianin pettämiskohu ei ota laantuakseen – miehellä useita tyttöystäviä?

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

28-vuotiaan Khloe Kardashianin avioliiton kerrotaan ajautuneen karille. Neitokaisen aviomiehen Lamar Odomin väitetään pettäneen tätä yli vuoden kestäneen salasuhteen merkeissä. Suhteen toisen osapuolen uskotaan olevan stripparina työskentelevä Jennifer Richardson.

Khloen on sittemmin uutisoitu olevan raivoissaan väitteistä, jotka ovat hänen mukaansa täyttä valhetta. Sittemmin myös pettämiskohun kolmas osapuoli, eli Jennifer Richardson, on avannut sanaisen arkkunsa. Strippari on kertonut Star-lehdelle, että hän on pahoillaan tapahtuneesta.

29-vuotiaan Richardsonin mukaan koripalloa ammatikseen pelaava Odom oli väittänyt avioliittonsa olevan vain liiketoimi. Kaunotar kaataa lisää suolaa Khloen haavoihin kertomalla lehdelle, että tämän aviomiehellä on ollut hänen lisäkseen useita muita kumppaneita. Richards neuvoo realitykaunotarta ottamaan avioeron.

Pettämissyytösten on kerrottu järkyttäneen Kardashiania toden teolla, sillä neitokainen on kärsinyt tänä vuonna muutenkin luottamuspulasta aviomiestään kohtaan. Kaiken takana huhutaan olevan Odomin reissu strippiluolaan vuoden alkupuolella. Radar Online -sivuston mukaan realitytähti aikoo pysyä miehensä rinnalla, sillä hän haluaa epätoivoisesti lapsen tämän kanssa.