Lentomatkustaja kuvasi kiusallisen tilanteen videolle

Matkailu Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Pitkien lentomatkojen aikana moni matkustaja kuluttaa aikaansa nukkumalla. Samaa taktiikkaa on hyödyntänyt myös eräs amerikkalaisnainen. Naishenkilö ei kuitenkaan tiennyt, että hänen nokosistaan tallennetusta videosta tulisi nettihitti.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Nainen sattui nimittäin nukahtamaan vierustoverinsa syliin. YouTube-videon on kuvannut naisen vierustoveri Steve Cullum. Mies kertoo videon yhteydessä, että nainen nukahti heti koneen lähdettyä ilmaan.

Miehellä oli suunnattomia vaikeuksia saada nainen pysymään omalla paikallaan, sillä tämä valui koko ajan epäonnisen vierustoverinsa syliin. Kun väsynyt lentomatkustaja vihdoin siirsi itsensä pois Cullumin puolelta, löysi hän toiselta puoleltaan toisen lentomatkustajan johon nojata. Cullum kertoo, ettei hän voinut hälyttää paikalle lentoemäntää, koska heillä oli turbulenssin takia lupa nousta paikoiltaan vain hätätilanteessa.