Miehen piti vahtia 100 000 dollarin viskipulloja – kuinkas sitten kävikään…

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Vanhat alkoholijuomat saattavat olla historiallisen arvonsa takia mittaamattoman arvokkaita. Nyt neljä laatikkoa erittäin arvokasta ja vanhaa viskiä on joutunut erään janoisan miehen käsiin. Miehen oli tarkoitus vahtia viskipulloja, mutta näin ei kuitenkaan käynytkään.

Amerikkalaisen John Saundersin oli tarkoitus vahtia 100.000 dollarin arvoisia viskipulloja vanhalla, toimintansa lakanneella pittsburghilaisella majatalolla. Majatalon kellarissa vuokralaisena olleen Saundersin oli tarkoitus pitää huolta sata vuotta vanhoista viskipulloista. Pulloja oli yhteensä 52 kappaletta.

WTAE kuitenkin raportoi, että janoinen mies onnistui juomaan kaikki arvokkaat pullot yhden vuoden aikana. Majatalon omistaja Patrcia Hill koki elämänsä järkytyksen löytäessään neljä laatikollista arvoviskejään tyhjillään. Seitsemän kuukautta kestäneen poliisitutkinnan jälkeen kävi ilmi, että Sandersin DNA:ta oli joka puolella tyhjiä pulloja.

Mies on kieltänyt juoneensa huomattavan arvokkaat pullot tyhjiksi. Amerikkalaismies on kuitenkin kommentoinut tapausta sanomalla, että ”viski todennäköisesti haihtui ja koska se oli niin vanhaa, se olisi todennäköisesti ollut pahaa”. Patricia Hill on haastanut miehen tämän tekojen johdosta oikeuteen.