Sairaalahenkilökunta uteli Kimin tietoja – kuusi sai potkut

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Kim Kardashianin ja Kanye Westin esikoislapsi näyttää pistäneen paitsi Kardashianin perhepiirin, myös koko julkkismaailman sekaisin. North-vauva on jo ehtinyt vaikuttaa perheen asumisjärjestelyihin, sillä Kimin isäpuoli Bruce Jenner joutui muutamaan pois kodistaan vauvan tieltä.

Nyt julkisuuteen on vuotanut tietoja, jonka mukaan Cedars-Sinai Medical Center -sairaalan henkilökunta olisi luvatta urkkinut realityjulkkiksen tieoja, LA Times uutisoi. Kim synnytti tyttärensä North Westin kyseisessä sairaalassa 15. kesäkuuta. Kaunotar oli sairaalassa yhden viikon.

Tänä aikana 14 potilaan tietoja urkittiin ja Kardashianin kerrotaan lukeutuvan näihin potilaisiin. Kuusi sairaalan henkilökunnan jäsentä on sittemmin erotettu 18. kesäkuuta ja 24. heinäkuuta välisenä aikana tapahtuneen urkkimisen takia. Lehden tietojen mukaan realitykaunottareen on otettu yhteyttä, ja hän on tietoinen sairaalassa sattuneesta tapauksesta.