Lana Del Rey haukkuu Lady Gagan: ”Näytät mieheltä, puhut kuin vauva”

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Amerikkalainen laulajakaunotar Lana Del Rey nousi taannoin kuuluisuuteen Born to Die -hittialbumillaan. Indie pop -musiikkia esittävä tähti tunnetaan parhaiten muun muassa Carmen, Born to Die ja Blue Jeans -kappaleistaan.

Nyt neitokaisen vanhempaa tuotantoa on noussut julkisuuteen. Laulajattaren vuonna 2009 levyttämä So Legit -kappale on levinnyt kulovalkean tavalla YouTuben kaltaisilla sivustoilla. Kappaleen esiin tuleminen lienee erityisen epämiellyttävää Lanalle erityisesti sen sanoituksien puolesta.

Amerikkalaislaulajatar nimittäin haukkuu kappaleessa ystäväänsä Lady Gagaa, eli Stefani Germanottaa. Kaksikko vietti paljon aikaa New Yorkissa ennen julkisuuteen nousua, Daily Mail -lehti kertoo. Lana laulaa kappaleessa, että Lady Gaga näyttää mieheltä ja puhuu kuin vauva.

– Miten v**ussa sinun kappaleesi on Kokiksen mainoksessa, hullua? En ymmärrä, makusi oli joskus ensiluokkainen, Lana Del Rey lataa So Legit -kappaleessa.

Kaunotar ei jätä mitään epäilyjä siitä, että kenestä kappale kertoo. Kappaleessa lauletaan muun muassa että ”Stefani, olet syvältä, tiedän että myyt kaksikymmentä miljoonaa”. Lana Del Rey on kuitenkin edellisen vuoden aikana nähty viettävän aikaa Lady Gagan kanssa, eli kappaleen katkeruus on todennäköisesti taakse jäänyttä aikaa.