Selena Gomez lopetti haastattelun Bieber-kysymyksen takia

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Maanantaina 21 vuotta täyttänyt Selena Gomez tuli alunperin suuren yleisön tietouteen Disney-kanavan suosikkinäyttelijänä. Sittemmin musiikkiurallaan loistanut neitokainen tunnetaan myös poptähti Justin Bieberin on-off -tyttöystävänä.

selenagomez25072013

Nyt Justin Bieber on saanut kaunottaren tukalaan tilanteeseen. Chicagolainen WGN Entertainment -kanava haastatteli Selenaa tämän syntymäpäivänä satelliitin välityksellä, Daily Mail kertoo. Haastattelija Dean Richards erehtyi kysymään naiselta henkilökohtaisen kysymyksen otsikoissa seikkailuidensa takia loistaneesta poptähdestä.

– Tunnet varmaan Justin Bieberin niin hyvin kuin voi, onko hänessä jotain mitä me emme ymmärrä?, Richards tenttasi syntymäpäiväsankarilta.

Katso video tästä:

Neitokainen ei mitä ilmeisemmin pitänyt televisioammattilaisen kysymyksiä sopivina, sillä hän alkoi hymyilemään epäuskoisena. Gomez myös katseli ympärilleen hämmentyneenä. Satelliittilähetys katkesi kesken haastattelijan kysymyksen, ja Richardsin ilme haastattelun lopussa kertoo kaiken tämän hämmästyksestä.