Vampyyripariskunta juo toistensa verta: ”Intiimimpää kuin seksi”

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Tosielämässäkin löytyy verenhimoisia ihmisiä, jotka juovat vampyyrien lailla halukkaiden henkilöiden verta. Kerroimme taannoin 45-vuotiaasta perheenäidistä, joka nauttii kaksi litraa ihmisen verta joka kuukausi, koska rakastaa sen makua.

Nyt eräällä pariskunnalla on samankaltainen harrastus, sillä Lia Benninghoff ja Aro Draven nautiskelevat toistensa verta kerran viikossa. Pari tapasi toisensa internetin verkkosivuilla helmikuussa, ja goottielämäntyylin ystävät päätyivät pian intiimiin suhteeseen.

– Kun hän selitti, että veren jakaminen toisi meidät lähemmäs toisiamme, pyysin häntä antamaan sitä minulle. Aro viilsi itseään ja tarjosi vertaan. Viilsin myös itseäni ja hän joi minusta. Yhtäkkiä tunsin energian menevän lävitseni. Se oli taianomainen kokemus – intiimimpää kuin seksi, kertoi Lia Daily Star -lehdelle.

Aro on jo kosinut Liaa ja häitä suunnitellaan vietettäväksi Halloween-juhlien aikaan. Neito kertoo Barcroft TV:n videolla, ettei ole vielä kertonut vanhemmilleen elämäntyylinsä uusimmasta muutoksesta.