Kauneuskuningatar käännytettin tanssiaisista – äiti soitti lastensuojeluun

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Koulujen päätösjuhlat, valmistujaiset ja erilaiset tanssit ovat monen elämässä suuria virstanpylväitä. Siksi brittiläistä Lurelle Bancroftia kohtasikin suuri suru, kun hänet käännytettiin pois oman koulunsa tanssijaisista. Koulun mukaan neitokaisella oli liikaa poissaoloja.

Buile Hill Visual Arts Collegen sääntöihin kuuluu, että jos oppilas ei kykene noudattamaan poissaolorajoja, häntä ei tulla päästämään koulun tapahtumaan. Koulun mukaan tanssijaisiin osallistuminen on etuoikeus, joka tulee ansaita. 16-vuotias Lurelle Bancroft ei kuitenkaan täysin sisäistänyt tätä kohtaa koulun säännöissä, Daily Mail -lehti uutisoi.

Neitokaisen mukaan koulu rankaisi häntä kauneuskisoissa menestymisen johdosta. Bancroft pääsi taannoin Miss Teen Great Britain -missikisojen finaaliin. Kauneuskisoissa ravaaminen vei aikaa neitokaisen koulunkäynniltä ja hänelle alkoi kertymään poissaoloja. Tytön mukaan hänellä ei kuitenkaan ole niin paljon poissaoloja kuin mitä hänen koulunsa väittää.

Koulun mukaan Bancroftille lähetettiin useita varoituskirjeitä ennen tanssiaisia. Kaunotar kuitenkin saapui paikalle 300 puntaa, eli noin 350 euroa maksaneessa mekossaan. Neitokainen purskahti itkuun kuultuaan, ettei häntä päästettäisi sisälle tansseihin. Neidon äiti soitti tilanteen takia lastensuojeluviranomaisille, sillä Bancroftin kerrotaan kokeneen tapauksen olleen erittäin traumatisoiva.