Mies jäi kiinni seksin ostamisesta – selitys nauratti poliisiakin

Lifestyle Ohhoh! · Meri Pulkkinen

Eräs brittimies on tällä viikolla noussut otsikoihin huono-onnisuutensa ja vilkkaan mielikuvituksensa takia. 39-vuotias mies oli ottanut autoonsa poliisille tutun prostituoidun. Poliisin pysäytettyä miehen ja tiedusteltua kyydissä olevasta neitokaisesta mies aloitti erikoisen satuilun.

Poliisi oli vain muutamaa minuuttia aiemmin huomannut, että prostituoitu odotti miehen Nissan Micrassa kun tämä kävi nostamassa käteistä läheiseltä pankkiautomaatilta.

Walsallin poliisilaitos kertoo verkkosivuillaan julkaisemassaan tiedotteessa, että mies oli kiistänyt naisen olevan paikalla seksin harrastamista varten. Miehen mukaan nainen vain neuvoi häntä mistä voi ostaa parhaimpia tomaatteja.

– Olen kuullut joitakin tekosyitä aiemminkin, mutta niinä kymmenenä vuotena joina olen ollut poliisi en ole koskaan kuullut seksin ostajan peittelevän rikostaan väittämällä olevansa ostamassa tomaatteja, poliisi Stavey Peterson selittää.

Poliisit eivät ymmärrettävistä syistä uskoneet brittimiehen satuiluja. Naimisissa oleva mies sai 400 punnan sakot. Hän joutuu myös korvaamaan 665 punnan oikeuskulut.