Leffatähden anoppi iski vyön alle – turvautui pidätyskuvaan

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Palstamillimetreissä mitattuna yksi Hollywoodin viime aikojen syrjityimmistä kaunottarista on Diane Kruger. Hän on tehnyt jo vuosien ajan menestyksekästä elokuvauraa, mutta ei ole siitä huolimatta juuri viihdelehtien sivuilla nähty.

Kaunotar on seurustellut niin ikään näyttelijänä työskentelevän Joshua Jacksonin kanssa vuodesta 2006 saakka. Nyt Diane on paljastanut, että hänen äitinsä ja Jacksonin ensitapaaminen ei mennyt aivan suunnitellusti. Pariskunta oli ollut vierailemassa tähden Maria-Theresa -äidin luona, kun tämä oli yllättäen vetänyt esiin Jacksonin pidätyskuvan.

Näyttelijäkomistus pidätettiin vuonna 1997 jääkiekkopelissä riehumisen johdosta. Kruger on nyt kertonut Jimmy Kimmel Live -televisio-ohjelmassa, että hän oli jo luullut vierailun sujuvan hyvin. Näyttelijäkaunotar ei puhunut välikohtauksen johdosta äidilleen kahteen päivään.

– Hän menee toimistoonsa ja tulee takaisin kansion kanssa, jossa on internetjuttuja Joshista hänen pidätyskuvansa kanssa. Hänestä oli sööttiä sanoa ”Huomaan että sinut pidätettiin vuonna 1997 jääkiekkopelissä. Kenen vika se oli?”, Diane Kruger kertaa tapahtumia Jimmy Kimmelille.

Saksalaissyntyinen Diane Kruger, oikealta nimeltään Diane Heidkrüger, aloitti uransa mallina, mutta tuli maailmanlaajuisesti tunnetuksi näyttelijänä. Hän on tähdittänyt lukuisia Hollywood-leffoja, kuten Kansallisaarre, National Treasure – salaisuuksien kirja, Kunniattomat paskiaiset ja Troija. Englannin lisäksi saksaa ja ranskaa sujuvasti puhuva kaunotar on seurustellut Joshua Jacksonin kanssa vuodesta 2006 saakka.