Justin Bieber otti näyttävän tatuoinnin: ”Äiti katselee aina”

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Teinitähti Justin Bieber on uutisten lööppikuningas, ainakin mitä tulee hänen viimeaikaisiin puuhasteluihinsa. Äskettäin poppari sylkäisi ohiolaista DJ:tä bileillan aikana, kun luuli miehen kuvaavan häntä kamerallaan.

Bieberillä on lämmin suhde omaan äitiinsä – mutta vasta nyt tiedämme kuinka lämmin. Poppari nimittäin otti käteensä tatuoinnin, jonka kerrotaan esittävän Pattie Malletten valvovaa silmää. Kukaan ei vielä tiedä, mikä sai tähden päätymään kyseiseen kuvavalintaan.

Kuva: Twitter
Kuva: Twitter

– Tein tämän kuvan… Äiti katselee aina, kirjoitti Justin blogiinsa.

Laulaja Justin Bieber on viime aikoina ylittänyt uutiskynnyksen myös virtsaamalla newyorkilaisen ravintolan siivousämpäriin. Bieber oli lisäksi ruiskuttanut pesuainetta Yhdysvaltain entisen presidentin Bill Clintonin kuvan päälle ja todennut ”V*tun Bill Clinton”. Poppari sopi sitemmin asian Clintonin kanssa ja pyysi poliitikolta anteeksi käytöstään.