Miranda paljasti: Orlando Bloomilla on jalkafetissi

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Miranda Kerr tarjosi äskettäin kuvaajille silmäniloa Vogue lehden kannessa, jossa hän poseeraa yläosattomissa pelkkä takki yllään. Neitokainen on naimisissa näyttelijä Orlando Bloomin kanssa ja pariskunnalla on vuonna 2011 syntynyt Flynn-poika.

Nyt kaunotar on kertonut Into The Gloss -sivuston haastattelussa, että hänen kuuluisalla aviomiehellään on jalkafetissi. Miranda on itsekin omien sanojensa mukaan pakkomielteinen jaloistaan. Neitokainen kertoo huolehtivansa ahkerasti varpaankynsiensä kunnosta.

– Orlandolla ja minulla on molemmilla sellainen kynsijuttu – hänellä on pieni jalkafetissi, Miranda Kerr selittää Into The Gloss -sivustolle.

30-vuotias mallikaunotar kertoo sivustolle, että hän käyttää paljon aikaa ulkonäkönsä huoltamiseen. Yhden lapsen äiti esimerkiksi kantaa aina mukanaan saksia kynsiensä leikkaamista varten. Myös pinsetit kuuluvat kaunottaren käsilaukun vakiovarusteluun.

Miranda Kerr kertoi aiemmin tänä vuonna haastattelussa suhtautuvansa todella intohimoisesti terveyteen ja urheiluun. Hän on opiskellut ruokavalioita, ja tietää hyvän ravinnon vaikuttavan ihmisen suorituskykyyn. Hän ei kuitenkaan suostu tarkkailemaan kaloreja, sillä se ei ole mallin mielestä olennaista.