Komediatähti jättää suosikkisarjan – haluaa keskittyä elokuvauraansa

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

37-vuotias amerikkalaisnäyttelijä Jason Sudeikis on noussut vuosien varrella yhdeksi Hollywoodin suosituimmista komediatähdistä. Mies on tullut tunnetuksi muun muassa 30 Rock ja Saturday Night Live -komediasarjoista. Nyt näyttelijä aikoo jätttää television taakseen.

Kymmenen vuoden ajan Saturday Night Live -komediasarjassa mukana ollut Sudeikis on nyt kertonut Late Night With David Letterman -keskusteluohjelmassa lähtevänsä sarjasta. Mies on vuosien varrella noussut sarjan fanien suursuosioon erilaisten sketsihahmojensa myötä. Amerikkalaisnäyttelijän mukaan hän aikoo jatkossa keskittyä elokuvauraansa.

Sudeikis liittyi sarjan kirjoittajiin vuonna 2003. Näyttelijä nähtiin ensimmäisen kerran Saturday Night Liven näyttelijäkastissa kaksi vuotta myöhemmin. Suosikkinäyttelijän kerrotaan harkinneen sarjasta lähtemistä jo viime vuonna, mutta Sudeikis päätti vielä jatkaa komediasarjan tekemistä, jotta hän voisi esittää Yhdysvaltain presidentinvaalien ehdokasta Mitt Romneytä.

Amerikkalaisnäyttelijä on jo jonkin aikaa seurustellyt näyttelijätär Olivia Wilden kanssa. Hollywood-pariskunta meni kihloihin viime tammikuussa. Rakastavaisten odotetaan menevän naimisiin ensi syksynä New Yorkissa, Female First -sivusto kertoo.