Jennifer Lawrence kohtasi oman idolinsa – katso odottamaton pakoreaktio

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Nälkäpeli-elokuvasta viihdemaailman kärkeen noussut Jennifer Lawrence on nuoresta iästään huolimatta saavuttanut todella paljon. Hän voitti esimerkiksi Oscar-palkinnon parhaasta naispääosasta elokuvassa Unelmien pelikirja.

22-vuotias näyttelijätär nähdään pian uudessa X-Men -elokuvassa Mystiquen roolissa. Neitokainen oli elokuvan tiimoilta äskettäin järjestetyillä Comic-Con -sarjakuvafestivaaleilla San Diegossa. Siellä kaunotar kohtasi yllättäen erään suurimman idolinsa.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Jennifer sattui nimittäin näkemään näyttelijä Jeff Bridgesin, joka oli antamassa haastattelua Extra-ohjelmalle. Neitokainen ei kyennyt hillitsemään innostustaan, vaan hän aluksi jopa juoksi häpeissään karkuun. Bridges kuitenkin kutsui näyttelijättären luokseen, ja Lawrence pääsi jopa haastattelemaan ihailemaansa elokuva-ammattilaista.

– Olen niin iso fanisi, voi luoja, olen niin pahoillani, anteeksi että keskeytän haastattelusi, Jennifer Lawrence sopertelee Jeff Bridgesille.

Näyttelijäuransa 14-vuotiaana MTV-kanavan mainoksessa aloittanut Jennifer Lawrence on nähty jo monissa menestyneissä elokuvissa, kuten Nälkäpeli, X-Men, Winter’s Bone ja Unelmien pelikirja. Jennifer Lawrence ei ole koskaan opiskellut näyttelemistä. Hän erosi hiljattain brittiläisestä poikaystävästään Nicholas Houltista kahden vuoden seurustelun jälkeen. Kaksikon on kuitenkin lähiviikkoina huhuttu lämmitelleen suhdettaan uudelleen.