Pikkutytöt kirkuivat Justin Bieberin fanitapaamisen piloille

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Laulaja Justin Bieber on viime aikoina ylittänyt uutiskynnyksen esimerkiksi virtsaamalla newyorkilaisen ravintolan siivousämpäriin. Bieber oli myös ruiskuttanut pesuainetta Yhdysvaltain entisen presidentin Bill Clintonin kuvan päälle ja haukkunut hänet.

Nyt 19-vuotias poptähti on jatkanut epäkohteliasta käytöstään keikkansa yhteydessä olleessa fanitapaamisessa. Radar Online -sivusto kertoo 16-vuotiaasta Jared Bedardista, joka oli kerännyt rahaa hyväntekeväisyysjärjestölle voittaakseen takahuonetapaamisen poptähden kanssa. Massachusettsiläispojalla on Downin oireyhtymä.

Bedardin kerrotaan olleen erittäin innoissaan, kun hän voitti tapaamisen idolinsa kanssa. Tilanne ei kuitenkaan päättynyt suunnattomaan iloon, sillä pojan äiti Karen kertoo sivustolle olevansa poikansa kanssa pettynyt Bieberin käytökseen. Nainen kertoo, ettei luullutkaan poikansa pääsevän tapaamaan teini-idolia kahden kesken, mutta huutavien pikkutyttöjen määrä yllätti heidät.

Karen oli yrittänyt esitellä poikaansa Justinille, mutta tämä ei ollut kuullut mitään huutavien tyttöjen takia. Syy ei siis ollut nuoressa supertähdessä, vaan kovaäänisessä tyttölaumassa. Jared oli päässyt yhteiskuvaan idolinsa kanssa, mutta muuten tapaaminen oli ollut pettymys. Teinipojan äiti kertoo, ettei hän syytä poptähteä, ja että tapaamisen jälkeinen keikka oli ollut erinomainen.

– Tiedän, että siellä oli paljon ihmisiä jotka olivat maksaneet hänen tapaamisestaan, mutta se oli valtava juttu Jaredille. Rahojen kokoaminen tapaamista varten oli valtava haaste hänelle. En vain tiedä enää, Karen-äiti purkaa tuntojaan sivustolle.