Nainen hakkasi kännykkävarkaan katuun – katso video

Ohhoh! · Stara.fi

Rikollisten röyhkeys menee usein melko pitkälle, kun he varastavat lompakoita, kännyköitä ja käsilaukkuja ihmisiltä keskellä kirkasta päivää. Aika ajoin tulee kuitenkin takaiskuja, kun kansalaiset puolustautuvat asianmukaisella voimankäytöllä. Nyt niin on käynyt Venäjällä.

Pari viikkoa sitten YouTubessa julkaistulla ja lähes 900.000 katsojaa keränneellä videolla nähdään kuinka valvontakamera kuvasi Venäjällä sijaitsevaa alikulkutunnelia. Siellä röyhkeä kännykkävaras nappaa puhelimen pahaa-aavistamattoman naisen kädestä.

Nainen ei kuitenkaan moiseen suostunut, ja hieman yllättäen hän hakkasi varkaan pahemman kerran lyömällä miestä päähän sekä potkimalla päähän ja jalkoväliin. Paikalla ollut valvontakamera tallensi tapahtumat. Videolla uhri nimetäänkin naispuoliseksi Chuck Norrikseksi.