Nainen sai 36DD-silikonirinnat veronmaksajien rahoilla – vaatii nyt niiden poistamista

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Brittiläinen Josie Cunningham on saanut kotimaassaan aikaan melkoisen palauteryöpyn. 23-vuotias neitokainen on saanut Britannian terveydenhuoltojärjestelmän eli NHS:n varoilla kustannetut rintaimplantit. Nyt nainen haluaa, että ne poistetaan.

Cunningham on haastanut NHS:n oikeuteen. Leedsissä asuvan naisen mukaan valtion tulee maksaa hänelle rintojen pienennysleikkaus ja rahallisia korvauksia. Cunningham sai NHS:n maksamat rintaimplantit lääkärinsä suosittelun seurauksena, Daily Mail -lehti kertoo. Neitokaisen rintavarustelu kasvoi 32A-koosta 36DD-kokoon. Brittineitokaista oli ennen kiusattu pienten rintojen takia.

Nyt Cunningham kertoo, että häntä kiusataan jatkuvasti netissä silikoniensa johdosta. Malliksi pääsemisestä haaveileva nainen työskentelee parhaillaan puhelinmyyjänä. Neitokaisen mukaan hän ei saanut tarpeeksi opastusta ennen operaatiotaan. The Sun -lehden mukaan Cunningham ei itse pyytänyt 36DD-kokoisia rintoja.

– En itse asiassa edes pyytänyt 36DD-kokoa – olisin ollut onnellisempi B-kupin kanssa, Josie Cunningham selittää The Sunille.