Willow Smith liian nuori kesäromanssiin

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Will Smithin julkkisperheen nuorin tähti Willow Smith nousi taannoin Whip My Hair -singlellään kertaheitolla tähdeksi, sillä kappaleesta tuli suuri hitti. Nyt lapsitähti on osallisena Melodic Chaotic -duossa, joka koostuu laulajan lisäksi DJ Fabregasta.

Tässä kuussa julkaistu Melodic Chaoticin ensimmäinen kappale Summer Fling ei ole saanut pelkästään positiivista palautetta. Kappaleessa 12-vuotias Willow laulaa kesän ajan kestävästä romanssista. Muun muassa Daily Mail -lehti uutisoi, kuinka kappaleen on tulkittu olevan sisällöltään liian kypsä lapsitähdelle.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Kappaleen musiikkivideo on myös saanut osakseen runsasta huomiota. Videolla Will Smithin tytär viettää aikaa vanhemmalta näyttävän poikaystävän kanssa niukoissa vaatteissa. Muun muassa Twitteriin ollaan kirjoitettu vaihtelevia näkemyksiä neitokaisen uudesta kappaleesta.

– Willow Smith on 12, hänellä on rengas kielessään, puolet päästä ajeltuna ja hän on biseksuaali. Hänen pitää mennä asumaan Bel Airiin tädin ja sedän luokse, Funny Tweets -tilillä kirjoitetaan Twitterissä.

Hollywood-pariskunnan Will ja Jada Pinkett Smithin tytär, Willow Camille Reign Smith, tunnetaan parhaiten Willow-nimellään. Hän teki näyttelijädebyyttinsä isänsä tähdittämässä I Am Legend -elokuvassa vuonna 2007. Lapsitähden tunnetuimpia kappaleita ovat muun muuassa Whip My Hair, 21st Century Girl ja Fireball. Nuorta popparia kutsutaan Mini-Rihannaksi ulkonäkönsä, ystäviensä ja esiintymistyylinsä vuoksi.