Aaron Paul järjesti turisteille jymy-yllätyksen

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Amerikkalaisessa Breaking Bad -televisiosarjassa seurataan viisikymppistä Walter White -nimistä opettajaa ja tämän edesottamuksia, kun hän viettää kaksoiselämää valmistaen amfetamiinia entisen oppilaansa Jesse Pinkmanin kanssa perheensä elättämiseksi.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Nyt Pinkmania esittävä Aaron Paul on ihastuttanut Los Angelesissa omistamalla aikaansa sarjan faneille. Irlantilaiset turistit olivat kaupungissa tähtien koteja esittelevällä kiertoajelulla, kun heidän bussinsa pysähtyi Breaking Bad -sarjan tähden talon kohdalle. Paul yllätti faninsa toden teolla kiirehtiessään sisältä tervehtimään turistibussin matkustajia.

Bussissa kyydissä olleet kuvasivat kohtaamisen videolle. Suosikkinäyttelijä vastasi ystävällisesti faniensa kysymyksiin ja poseerasi heidän kanssaan yhteiskuvissa. Paulin mukaan hän yrittää aina tulla tervehtimään turistibussilaisia silloin kun hän huomaa ajoneuvon olevan talonsa kohdalla.

Breaking Bad -sarja on noussut huimaan suosioon vuosien varrella. Sarjan viidennen ja samalla viimeisen tuotantokauden jälkimmäinen puolisko näytetään Yhdysvalloissa tänä syksynä. Bryan Cranstonin, Anna Gunnin ja Aaron Paulin tähdittämä suosikkisarja on voittanut lukuisia palkintoja. Päätähdet Cranston ja Paul ovat voittaneet useita Emmy-palkintoja roolisuorituksistaan sarjassa.