Auton moottori piti erikoista ääntä – konepellin alta löytyi jymy-yllätys

Ohhoh! · Anna Poikkimäki

Joskus eläimet joutuvat kadoksiin ja saattavat löytyä todella uskomattomista paikoista. Kerroimme taannoin brittiläisiltä omistajiltaan karanneesta kissasta, joka löytyikin parin viikon päästä auton moottorista.

Nyt vastaavanlainen tapaus on käynyt Yhdysvalloissa, jossa pariskunta löysi auton konepellin alta koiranpennun. Pari ehti ajaa kuudesta 16 kilometrin pituisen matkan, kunnes he ymmärsivät jonkin olevan vinossa. Moottori piti tavallisuudesta poikkeavaa ääntä.

Kun he avasivat konepellin sieltä löytyi voipunut, mutta hengissä oleva koiranpentu. Browardin kaupungin poliisin pelastustiimin edustajan Mike Jachlesin mukaan koira saatiin turvallisesti pois moottorista.

– He tajusivat, ettei moottori kehrää. Se kävi itse asiassa vähän vaivalloisesti, kertoi Mike Jachles Female First -lehdelle.

PS: Lue lisää autoista Jokamies.fi -verkkolehdestä.