Morsiamille huippuseksikäs bikinimallisto – kristallia ja pitsiä… Katso kuvat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yhdysvaltalainen huippumalli Chrissy Teigen on saavuttanut tunnettuutta muun muassa Beach Bunny -uimapukumerkin mallina. Kaunotar on luonteeltaan ekshibionisti, sillä hän julkaisi vastikään alastonkuvansa Instagram-blogissaan. Nyt vuorossa on odotettu oma bikinimallisto.

Laulaja John Legendin kihlattu Chrissy Teigen on nyt saanut kunnian suunnitella morsiamille oman Beach Bunny Bride -bikinimallistonsa. Tavallisesta poiketen bikineissä on käytetty Swarovskin kristalleja ja Chantillyn pitsiä. Nyt Chrissy nähdään esittelemässä tuoreita luomuksiaan merkin mainoskuvissa.

27-vuotias Chrissy Teigen julkaisi vastikään Instagram-palvelussa otoksen, jossa hänet nähdään alastomana valmistautumassa suihkurusketussessioon. Hän poisti kuvan myöhemmin ja myönsi julkaisseensa sen pienessä viinihuppelissa juhlistaakseen 200.000 seuraajaa. Mallineito sai rangaistuksen Instagram-palvelulta, joka esti häntä julkaisemasta verkkosivustolla enää lisää kuvia. Supermallin kihlattu on laulaja John Legend, ja parin odotetaan avioituvan lokakuussa.