Poikabänditähti Harry Styles kiistää väitteet biseksuaalisuudestaan

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

One Direction -yhtye on eräs tämän hetken kuumimmista popnimistä, mikä näkyy kokoonpanon hurjassa fanimäärässä. Lukuisten teinityttöjen ihailemat poikabändiläiset elävät jatkuvasti julkisuuden valokeilassa. Tällä on myös omat haittapuolensa.

Yhtyeen Harry Styles ja Louis Tomlinson ovat joutuneet sitkeiden homosuhdehuhujen kohteiksi jo jonkin aikaa. Kaksikko on kertonut huhujen vaikuttavan siihen, miten he uskaltavat käyttäytyä julkisesti. Nyt Harry Styles on omalta osaltaan vaimentanut juoruja GQ-lehden haastattelussa, jossa komistukselta kysyttiin, onko hän biseksuaali.

– Biseksuaali? Minä? En usko. Olen aika varma etten ole, Harry Styles vastaa lehdelle.

Laulajakomistus kuitenkin myöntää, että osa huhuista on ”melko ärsyttäviä”. Louis Tomlinson on aiemmin kertonut The Sun -lehdelle, että kaksikko haluaisi vitsailla julkisesti, mutta kaikista heidän teoistaan syntyy vain erilainen juoru. Poikabändiläisten edesottamuksista on jopa tehty poikarakkaudesta kertovia nettitarinoita, joissa poptähdet pitävät keskenään orgioita.