Jay Z esitti uutta kappalettaan kuusi tuntia putkeen

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Laulajatar Beyoncen kanssa naimisissa oleva Jay-Z on tällä hetkellä kovassa nosteessa. Muusikon tuorein albumi Magna Carta Holy Grail julkaistiin äsken, ja se on jo myynyt platinaa. Nyt rap-artisti on ollut kuvaamassa Picasso Baby -kappaleensa musiikkivideota New Yorkissa.

Musiikkivideon kuvaukset kuitenkin poikkesivat tavallisesta kaavasta. Daily Mail -lehti kertoo, kuinka muusikko esiintyi taustanauhan kanssa kuuden tunnin ajan Pace Gallery -taidegalleriassa. Jay-Z päästi galleriaan fanejaan aina tunnin ajaksi kerrallaan. Muusikko kuvasi paikalla olleiden kanssa viettämänsä hetket videolle.

Tavallisten tallaajien lisäksi videon kuvauksiin oli pyydetty monia tunnettuja taiteilijoita. Muun muassa ohjaaja Judd Apatow, näyttelijä Adam Driver ja rap-artisti Wale olivat paikalla tekemässä Jay-Z:n uusinta musiikkivideota. Kuvaukset olivat monelle fanille unelmien täyttymys, sillä muusikko otti runsaasti kontaktia paikalla olleisiin.

Jay-Z, oikealta nimeltään Shawn Corey Carter, on yksi maailman menestyneimmistä hip-hop-artisteista. Hänen tiedetään tienanneen viime vuonna huimat 450 miljoonaa dollaria. Mies on myynyt yli 50 miljoonaa albumia kansainvälisesti. Jay-Z meni naimisiin poppari Beyonce Knowlesin kanssa vuonna 2008. Pariskunnalla on yksi lapsi, viime vuonna syntynyt Blue Ivy -tytär.