Kuukauden uutismokat videolla – yritäpä olla nauramatta!

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Suorassa uutislähetyksessä tunnetusti voi sattua ja tapahtua. Toimittajien mokailuista ja suoran lähetyksen kommelluksista muodostuu usein välittömiä nettihittejä. Nyt heinäkuun aikana sattuneet hulvattomimmat uutismokat on koottu yhdelle videolle.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

NewsBeFunnyn tekemä YouTube-video on myötätuntoa herättävää katsottavaa. Eräs naistoimittaja esimerkiksi esittää uutislähetyksessä elävästi, kuinka tulee käyttäytyä, jos vastaan sattuu tulemaan karhu. Videolle on myös päätynyt uutinen, jossa kerrotaan mielenkiintoisten grafiikoiden kera koirasta, joka pureskeli rikki neljä poliisiauton rengasta.

Eräillä toimittajille taas menee pasmat täysin sekaisin, kun uutisstudiossa kuuluu äkillisesti kova rysäys. Videolla nähdään myös antaumuksella ilmakitaraa soittava miestoimittaja. Musisoivan miehen puuhaa ihmettelee myös samassa lähetyksessä oleva kollega.