Juopon tuuria: Mies selvisi ajettuaan autolla rotkoon

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Liikenteessä sattuvien rajujen onnettomuuksien lopputulos on hyvin harvoin kaunista katseltavaa. Välillä otsikoihin nousee kuitenkin tapauksia, joissa autojen kuljettajilla ja matkustajilla on käynyt uskomattoman hyvä tuuri. Nyt tällaisia tapauksia on yksi lisää.

Rattijuopumuksesta epäilty amerikkalaismies nimittäin ajoi autollaan alas kallionkielekkeeltä selviten elossa huimasta pudotuksesta. Mies oli tullut alas yli 12 metrin korkeudesta Sunset Cliffsiltä San Diegossa. Foxin paikallisuutiset kertovat, että miehen onneksi kallionkielekkeen alapuolella oli pehmeää rantahiekkaa. Mies sai pudotuksessa vammoja, mutta ne eivät ole hengenvaarallisia.

Rattijuopoksi epäillyn kuljettajan auto sen sijaan ei ole enää käyttökelpoinen syöksyn seurauksena. Mies ei ottanut paikalle saapuneita auttajia avosylin vastaan, vaan hänet jouduttiin käärimään kiinni helikopterin paareihin sairaalaan lennättämistä varten. Väkivaltaisesti käyttäytynyttä miestä tullaan syyttämään auton ajamisesta alkoholin vaikutuksen alaisena.

PS: Lue lisää autoista Jokamies.fi -verkkolehdestä.