Lapset eivät enää jaksa keskittyä – Monopolista lyhyempi versio

Lifestyle Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Eräs maailman menestyneimmistä lautapeleistä on Monopoli, josta on vielä viime vuosinakin tullut uusia versioita. Peli on tullut tunnetuksi pelaajiensa keskuudessa siitä, että se kestää usein melko pitkään. Nyt tähän on tulossa muutos.

kultainenmonopoli31032012.png

Peliä valmistava Hasbro on nimittäin lanseeraamassa lapsille suunnattua, lyhyemmällä kaavalla pelattavaa Monopolia. Uutuuspelin taustalla on nykypäivän lasten kiireisemmät aikataulut, Daily Mail -lehti kertoo. Kahdeksanvuotiaille ja sitä vanhemmille lapsille suunnatun Monopoly Empire -pelin pelaaminen kestää noin puoli tuntia.

Hasbro ei kuitenkaan ole ainoa leluvalmistaja, joka on huomannnut nykylasten tarvitsevan virikkeellisempiä ja nopeatempoisia ajanviettotapoja. Myös esimerkiksi perinteinen sanapeli Scrabble on tuotu markkinoille nopeammin ohi olevan Scrabble Flash -pelin muodossa. Parhaimmillaan pelin pystyy pelaamaan läpi vain kahdessa ja puolessa minuutissa.