Jumpy-koira osaa uskomattomia temppuja – tällaisia et ole ennen nähnyt

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Omistajat opettavat usein lemmikkikoirilleen erilaisia kiinnostavia temppuja. Joistain otuksista tiedetään tulleen esimerkiksi erinomaisia tavaroiden noutajia pienen koulutuksen jälkeen. Nyt Jumpy-nimiselle koiralle opetetut temput ovat ihmetyttäneet monia.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Koiria työkseen kouluttavan Omar von Mullerin lemmikkikoira osaa nimittäin uskomattoman monia erilaisia temppuja. Koiralle on opetettu perinteisten istumisen ja pyörähtämisen lisäksi esimerkiksi peruuttaminen ja takaperinvoltti. Jumpy osaa myös sukeltaa ja napata frisbeen ilmasta.

YouTube-koosteen hämmästyttävimmät hetket nähdään ehkä kuitenkin siinä vaiheessa, kun Jumpy rullaluistelee ja ajaa potkulaudalla. Fiksu otus osaa myös kävellä käskystä. Koiran uskomattomia taitoja on käyty tähän mennessä katsomassa jo yli kolme miljoonaa kertaa.