Justin Bieberille jättilasku Saksasta – apinan hylkääminen tulee kalliiksi

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Maailman suosituimman teinitähden, Justin Bieberin, edesottamuksista on saatu lukea runsaasti erilaisten kohuotsikoiden myötä. Pari päivää sitten laulaja päätyi uutisiin huumekohun merkeissä, sillä Bieberin kiertueella mukana olleesta bussista löydettiin marijuanaa.

Aikaisemmin tänä vuonna Justin Bieber herätti kohua salakuljettamalla apinavauvan Saksaan, jossa paikallinen tulli takavarikoi sen. 19-vuotias teinitähti hylkäsi apinan, mutta se sai onnekseen uuden kodun Serengeti Wildlife Park -eläintarhassa. Nyt Justin Bieberiltä vaaditaan korvauksia eläimen aiheuttamista kuluista.

Saksan viranomaiset ovat julkaisseet viestin, jossa he kehottavat Bieberiä ottamaan heihin yhteyttä maksamattoman laskun vuoksi. Maan eläinsuojeluvirasto on ilmoittanut laulajalla olevan viikko aikaa maksaa apinan hoidosta aiheutunut 1.130 euron arvoinen summa. Huffington Post -lehden mukaan viraston edustaja Franz Boehmer kommentoi heillä olevan ”keinoja saada hänet maksamaan” teinitähden vieraillessa maassa seuraavan kerran, mikäli laskua ei makseta ajallaan.

YouTube-videoillaan maailmanmaineeseen vuosia sitten noussut laulaja on lähiaikoina ärsyttänyt huonolla käytöksellään. Esimerkiksi viime viikonloppuna Bieber kuvattiin kanadalaisen Hazelton-hotellin parvekkeella sylkemässä alhaalla olleiden faniensa päälle, The Sun -lehti kertoo. Poptähden isoäiti Diane Dale kertoi äskettäin olevansa pahoillaan lapsenlapsensa puolesta tämän kohtaaman ahdistelun vuoksi.