Uhkea Kelly lekotteli jahdin kannella – eläimellisissä bikineissä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brittiläinen julkkiskaunotar Kelly Brook ei ole paparazzeja juuri arastellut, vaikka on viime aikoina viettänyt rannalla aikaansa myös yläosattomissa. Viikonloppuna Kelly lekotteli lomallaan Kreikan saaristossa huvijahdilla veneillen.

Tällä kertaa paparazzit eivät saaneet Kellyä tähtäimiinsä, joten neitokainen päätti julkaista bikinikuvansa verkossa itse. Instagramissa julkaistuissa kuvissa ja videoissa Kelly nähdään ottamassa aurinkoa jahdin kannella eläinkuosilla varustetuissa bikineissä.

33-vuotias Kelly Brook seurustelee nykyisin rugbypelaaja Danny Ciprianin kanssa. Neitokainen on onnistunut malliuransa lisäksi esiintymään elokuvissa, kuten Sorted, The Italian Job, School for Seduction, Fishtales, Piranha 3D ja Keith Lemon: The Film.