Ke$ha paljasti: ”Minulla oli häntä kun synnyin!”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Laulaja Ke$ha, eli Kesha Sebert, pääsi jokunen aika sitten otsikoihin juodessaan omaa virtsaansa. Tähteä on pidetty muutenkin omistuisena, eikä tuorein paljastus käännä häneen liittyvän uutisoinnin linjaa.

– Minulla oli häntä kun synnyin. Se oli pieni, reilun puolen sentin pituinen, mutta se leikattiin pois. He varastivat häntäni, ja siksi olen hyvin surullinen, Ke$ha jutteli Heath-lehdelle.

Wikipedian mukaan ihmisille kasvaa häntä erittäin harvoin, joten laulajaa voidaan pitää omalaatuisena jo pelkästään epämuodostumansa takia. Pisin tunnettu ihmisen häntä on ollut peräti 23 senttimetriä pitkä.

Biseksuaaliksi tunnustautuva Kesha Sebert on luonut itselleen pahan tytön imagoa muun muassa puhumalla avoimesti seksielämästään, virtsaamalla kadulle ja esiintymään julkisuudessa kaatokännissä. Laulaja kertoi äskettäin olevansa ihastunut One Direction -yhtyeen Harry Stylesiin. Ke$han tunnetuimpia kappaleita ovat muun muassa ykköshitit Tik Tok ja We R Who We R sekä Blow.