Kaunis nainen ehdotti seksiä tuntemattomille miehille – hämmentävät tulokset videolle

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Kadulla kävellessään saattaa kohdata erikoisia yksilöitä, jotka tulevat estoitta juttelemaan mitä omituisimmista asioista. Nyt eräät miehet ovat yllättyneet toden teolla, kun hyvännäköinen ja heille tuntematon nainen käveli heidän luokseen petipuuhia ehdotellen.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Tempauksen takana on Whateverin suorittama sosiaalinen kokeilu. Andrea-niminen neitokainen toimi kokeilun koekaniinia. Naisen tehtävänä oli kävellä tuntemattomien mieshenkilöiden luokse ja kysyä, haluavatko he harrastaa hänen kanssaan seksiä.

Nettihitiksi muodostunutta YouTube-videota tähdittävät miehet ovat kautta linjan hyvin hämmentyneitä kaunottaren ehdotuksesta. Moni kaksilahkeinen alkaakin nauramaan hermostuneesti. Loppujen lopuksi puolet Andrean lähestymistä miehistä vastaa myöntävästi tämän erikoiseen ehdotukseen.