Naispoliisi julkaisi 300 alastonkuvaansa netissä – seksiskandaali ravistelee

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Alastonkuvien julkaiseminen netissä on nykypäivänä erittäin helppoa erilaisten kuva- ja yhteisöpalveluiden ansiosta. Erään amerikkalaisnaisen olisi kuitenkin ehkä kannattanut harkita pariin kertaan, ennen kuin hän innostui laittamaan omia alastonkuviaan nettiin.

Floridalainen poliisi Penny Dane nimittäin laittoi alastonkuviaan Red Light Center -nimiseen nettipeliin työaikana. Nainen joutui eroamaan jäätyään kiinni lähes 300 pornografisen kuvan julkaisemisen jälkeen. Poliisi nähdään joissakin julkaisemissaan kuvissa työunivormussaan, Wesh uutisoi.

Dane on myöntänyt lähettäneensä kuvia rakastajalleen työaikana ja poliisilaitoksen tietokoneelta. Naisen epäilyttävät puuhat paljastuivat sen jälkeen, kun hänen oli tehnyt ilmoituksen työpaikalla kokemastaan seksuaalisesta härinnästä.

Virkamiesten tutkiessa poliisin väitteitä he löysivät tämän rivot kuvat. Danen työnkuvaan kuului muiden poliisien työn valvominen, eikä hän itse usko toimintansa häirinneen työskentelyään.

– En halua sanoa, ettei minulla olisi ollut mitään hajuakaan siitä mitä he tekivät, koska se olisi tottakai todella väärin. Kiinnitin huomiotani radiooni ja kuuntelin mitä he tekivät, Penny Dane on kertonut toimintaansa perehtyneille tutkijoille.