Makupala faneille: Tältä näytti One Direction -musiikkivideon kuvauksissa

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

One Direction -yhtye on eräs tämän hetken kuumimmista popnimistä, mikä näkyy kokoonpanon hurjassa fanimäärässä. Lukuisten teinityttöjen ihailemat poikabändiläiset elävät jatkuvasti julkisuuden valokeilassa. Yhtye julkaisi viikko sitten Best Song Ever -kappaleen musiikkivideon.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Nyt poikabändiläiset ovat julkaisseet lukuisten faniensa iloksi behind the scenes -videon musiikkivideon kuvauksista. Roolihahmoilla hulluttelevan Best Song Ever -musiikkivideon kuvaukset ovat olleet pojille aikaa vievä ja hauska kokemus. Laulajat kertovat videon tekemisestä kertovalla videolla musiikkivideon tekemisen eri vaiheista.

Fanit pääsevät esimerkiksi näkemään komistukset meikkituoleissa muuntautumassa videon roolihahmoikseen. Kuvauksista kertova video on mielenkiintoinen pilkahdus supersuosittujen poikabändiläisten elämään. Best Song Ever -kappaleen virallinen musiikkivideo on osoittautunut fanien suosikiksi, sillä sitä ollaan käyty katsomassa jo yli 45 miljoonaa kertaa.