Äiti jätti pikkulapset yksin autoon – lähti Lil Waynen konserttiin

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Pienten lasten vanhemmat saattavat välillä huomata oman sosiaalielämänsä rajoittuvan sen takia, ettei kukaan liikene pienokaisten lapsenvahdiksi. Nyt eräs amerikkalaisnainen on noussut otsikoihin ohitettuaan tämän ongelman hieman omaperäisellä tavalla.

Etelä-Floridassa asuva Brittany Nicole Harris nimittäin vain pikkulapsensa yksin autoonsa useaksi tunniksi. 25-vuotias äiti oli itse lähtenyt katsomaan Lil Waynen konserttia, The Palm Beach Post -lehti uutisoi. Konserttihallin työntekijät olivat soittaneet poliisille huomattuaan kolme- ja viisivuotiaat lapset harhailemassa parkkipaikalla naisen auton läheisyydessä.

Lapset olivat kertoneet työntekijöille heidän äitinsä menneen katsomaan käynnissä olevaa konserttia. Poliisit ottivat Harrisin haltuunsa tämän poistuessa keikalta. Neitokainen oli ensin väittänyt, että hänen serkkunsa oli tuonut lapset parkkipaikalle, mutta myönsi kuitenkin lopulta olevansa emämunauksen takana.

Amerikkalaisnainen pidätettiin ja häntä vastaan nostettiin kaksi syytettä lapsen heitteillejätöstä. Harris on sittemmin päästetty vapaaksi 20.000 dollarin takuita vastaan. Floridalaisnaisen lapset on otettu huostaan.

PS: Lue lisää autoista Jokamies.fi -verkkolehdestä.