Alessandra Ambrosio bikineissä Brasiliassa – kamerat kävivät

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

32-vuotias Alessandra Ambrosio on tullut tunnetuksi Sports Illustrated -lehden uimapukunumeroista ja Victoria’s Secret -mallikeikoista. Hän on poseerannut urallaan muun muassa Cosmopolitanin ja Ellen kansikuvissa. Nykyään neitokainen nauttii perhe-elämästä täysin rinnoin.

Alessandra Ambrosiolla ja hänen kihlatullaan Jamie Mazurilla on kaksi lasta, pian viisi vuotta täyttävä Anja Louise ja viime vuonna syntynyt poika Noah Phoenix. Nyt koko perhe nähtiin lomailemassa Brasilian Porto De Galinhasissa rantatunnelmissa.

Hauskaan lierihattuun pukeutunut Alessandra intoutui napsimaan jälkikasvustaan kuvia vesileikkien tiimellyksessä. Nainen on ilmeisen timmissä kunnossa viime vuoden synnytyksen jäljiltä, ja hänen yllään olleet värikkäät raitabikinit sopivat hyvin Etelä-Amerikan rantatunnelmaan.

32-vuotias Alessandra Ambrosio on poseerannut myös alastomana Bruno-leffahahmon kanssa. Hänet valittiin viime vuonna maailman kuudenneksi haluttavimmaksi naiseksi. Jamie Mazurin kanssa seurustelevaa huippumallia on kutsuttu myös “mallimaailman tulevaisuudeksi” ja uudeksi Tyra Banksiksi. Alessandra tienaa nykyisin noin kuusi miljoonaa dollaria vuodessa.