Suosikkinäyttelijä auto-onnettomuudessa – kiidätettiin sairaalaan

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Lukuisista hittielokuvista tunnettu amerikkalaistähti Jamie Lee Curtis on viettänyt viime vuosina hiljaiseloa julkisuudesta. Kirjailijanakin toimiva näyttelijätär teki äskettäin televisioroolin NCIS-rikossarjaan, jossa hän esitti lääkäriä.

Nyt 54-vuotias näyttelijätär on joutunut auto-onnettomuuteen Venicessä Kaliforniassa. TMZ-viihdesivusto kertoo, että Curtis oli ollut matkustajana mustassa katumaasturissa, joka oli törmännyt toiseen autoon. Kaksi ihmistä, mukaanlukien suosikkinäyttelijätär, kuljetettiin ambulansseilla sairaalaan.

Curtis sai onnettomuudessa lieviä vammoja. Toinen kolariuhri on vielä hoidettavana sairaalassa. Sivuston mukaan sittemmin jo kotiin päästetty Jamie Lee soitti välittömästi onnettomuuden jälkeen hyvälle ystävälleen, niin ikään menestysnäyttelijättärenä tunnetulle Jodie Fosterille. Foster nähtiin pian puhelun jälkeen ystävänsä tukena onnettomuuspaikalla.

Kalifornian Santa Monicassa syntynyt näyttelijätär on tähtinäyttelijöiden Tony Curtisin ja Janet Leighin tytär. Hän teki debyyttiroolinsa Halloween-elokuvassa Laurie Strode -roolihahmona. Tähti on ollut naimisissa näyttelijä Christopher Guestin kanssa 29 vuoden ajan. Heillä on kaksi adoptiolasta Annie ja Thomas. Jamie Lee Curtis on elokuvakomistus Jake Gyllenhaalin kummitäti.