Kaupunki kielsi naisten nakumaalaukset – nämä topless-tarjoilijat olivat liikaa

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Teksasilainen Lewisvillen kaupunki on noussut otsikoihin erikoisen ongelman takia. Kaupunki on nimittäin joutunut muuttamaan säännöksiään alastomuutta koskien. Muutoksen taustalla on paikallisen ravintolan tarjoilijoiden työasut.

Redneck Heaven Bar -ravintolan naispuoliset tarjoilijat olivat pitäneet aina silloin tällöin päiviä, jolloin he eivät pukeutuneet mihinkään muuhun kuin bikinien alaosaan, teippiin ja kehomaaliin. Naisten rinnat oli

siis pelkästään maalattu piiloon, CBS 11 News uutisoi. Kehomaalauksissa esiintyi muun muassa erilaisia supersankari- ja eläinteemoja.

Tämä aiheutti ärtymystä Catherine Holliday -nimisessä naisessa, joka valitti asiasta kaupunginvaltuustoon. Teknisesti ottaen tarjoilijat eivät rikkoneet mitään lakia, sillä maalin lävitse ei kyennyt näkemään mitään kriittisiä kohtia. Kaupunginvaltuusto otti kuitenkin asian käsittelyyn, ja kaupunki on nyt muuttanut säännöksiään siten, että kehomaalit, väriaineet ja tatuoinnit eivät enää kelpaa ravintolatyöntekijän riittäväksi peittämiseksi.