Lateysha Grace haluaa pienemmät nännit

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Britannian suosituimpiin realitysarjoihin kuuluu The Only Way Is Essex -ohjelman lisäksi Walesin maisemiin sijoittuva The Valleys. Sarjaa tähdittää muun muassa kuvankaunis Lateysha Grace, jonka alastonkuvia nähtiin aikaisemmin tänä vuonna ZOO-lehdessä.

19-vuotias neitokainen joutui kuitenkin alastonkuvien seurauksena internet-kiusaajien uhriksi. Tämän seurauksena Lateysha Grace onkin päättänyt käyttää 4.000 puntaa, eli noin 4.600 euroa rintojensa suurennukseen ja nänniensä pienennykseen.

– Korjautan nännini, sillä en ole tyytyväinen rintojeni ulkonäköön. En voi edes ottaa rintaliivejä pois seksin aikana. Saan Twitter-viestejä, joissa nännejäni haukutaan ällöttäviksi. Minun käsketään korjauttamaan itseni, Lateysha paljastaa The Sun -lehdelle.

– En ikinä ole vilauttanut rintojani televisiossa. En ole edes esiintynyt ilman rintaliivejä. Operaation jälkeen kuljen varmaan alasti kaiken aikaa, tähti lisää.

Rintoihin kohdistuvien kauneusleikkausten lisäksi realitytähti aikoo käyttää toiset 4.600 euroa hampaidensa korjauttamiseen. Syynä on ilkikurinen internet-kommentti, jonka mukaan Lateyshan hampaat näyttävät ”palaneelta aidalta”.