Maailman seksikkäin näyttelijätär jälleen raskaana

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Seksisymbolina tunnettu näyttelijätär Megan Fox synnytti viime vuoden syyskuussa Noah-pojan, ja on sen jälkeen vähentänyt huomattavasti julkisia esiintymisiä. Kesäkuussa hänet kuitenkin kuvattiin näyttävän näköisenä Teenage Mutant Ninja Turtles -elokuvan kuvauksissa.

Maailman seksikkäimmäksi näyttelijättäreksi aikoinaan valitulle Megan Foxille ja hänen aviomiehelleen, Brian Austin Greenille, on tulossa jälleen iloista perheenlisäystä. 27-vuotiaan näyttelijättären edustaja kertoi New York Post -lehdelle Megan Foxin olevan jälleen raskaana.

– Voin vahvistaa, että Megan Fox odottaa toista lastaan Brian-aviomiehensä kanssa. Kummatkin ovat erittäin onnellisia, edustaja kommentoi.

Megan Fox on naimisissa näyttelijäkomistus Brian Austin Greenin kanssa. Seksisymboli aiheutti mediassa aikoinaan kohua saatuaan potkut Transformers 3 -elokuvasta, kun Fox haukkui elokuvasarjan ohjaaja Michael Bayta ja vertasi tätä Hitleriin. Viime vuonna Fox esiintyi kolmessa elokuvassa, kuten This Is 40 ja Diktaattori.