Noloimmä kännikävelyt videolla – toivottavasti ei tunnu tutulta

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Alkoholin nauttiminen on tunnetusti asia, joka saattaa lähteä välillä pahasti lapasesta. Nyt alkoholijuomia valmistava Diageo on koonnut videon humalaisten erilaisista tasapaino-ongelmista. Yhtiö yrittää humoristisen videon avulla saada ihmisiä miettimään omaa alkoholinkäyttöään.

Kuva. YouTube
Kuva. YouTube

Videolla nähdään muun muassa suorilta jaloilta maahan kaatuva mies. Koosteeseen on päätynyt myös Emma-niminen neitokainen, jolla on selvästi vaikeuksia saada maassa makaavaa kenkäänsä takaisin jalkaan. Tuskaista katsottavaa on myös verkkosuunnittelijana työskentelevän Alexin meno, sillä mies kaatuu portaissa useaan otteeseen.

Diageon video on osa Think How You Drink -kampanjaa. Yhtiön edustaja kertoo The Sun -lehdelle, että he uskovat huumorin toimivan alkoholivalistuksessa pelottelua paremmin. Heidän tärkein päämääränsä on saada viesti menemään perille.

– Haluamme ottaa yhteyttä siihen vähemmistöön joka juo liikaa, laittaa heidät ajattelemaan ja kannustaa heitä muuttamaan tapojaan, Malcolm D’Sa Diageolta selittää The Sunille.